Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brugge

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brugge inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brugge miniguide

Leiebil Brugge
Bilutleie Brugge

I Brugge ble folketallet estimert til å ligge på omtrent 116 000 i 2008 og medregnet forstedene kommer tallet opp i ca. 270 000. Byen befinner seg nordvest i Belgia og er hovedstaden i provinsen Vest-Flandern. Via kanaler er Brugge forbindet med havnen Zeebrugge som de senere årene har tatt over mye av Antwerpens havnevirksomhet. I middelalderen var Brugge den viktigste handelsbyen i Nederlandene, og det var også her en tidlig form for børs oppstod.

Brugge er en av Belgias vakreste byer og den har bevart det opprinnelige bybildet fra middelalderen. Byen har blitt kalt Nordens Venezia på grunn av kanalene, og turister tar gjerne en båttur opp gjennom disse. Den middelalderske gamlebyen ble oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv i 2000. Brugge har et stort kulturtilbud og avholder mange festivaler i løpet av året, blant annet musikkfestivaler, ølfestival, sjokoladefestival og filmfestival.

Byens nærmeste flyplass er Ostend – Bruges Internasjonale Flyplass som befinner seg i Ostend, omtrent 25 km utenfor Brugge.