Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Venezia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Venezia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Er du på jakt etter et godt tilbud på bilutleie i Venezia? Enten du skal på ferie eller forretningsreise til Venezia, kan du spare både tid og penger på å bestille leiebil i god tid før avreise. Det er populært å hente leiebilen allerede på flyplassen i Venezia, og da vil bilen stå klar når du lander.

Venezia miniguide

Leiebil Venezia
Bilutleie Venezia

Venezia ligger på en øygruppe innerst i Adriaterhavet nord i landet. Venezia er hovedstad i regionen i Veneto. Byen er gjennomskåret av flere kanaler. 270.000 innbyggere bor i Venezia (2009).

Venezia er verdenskjent for sine kanaler og gondoler, og er en av verdens største turistattraksjoner. Årlig besøker ca. 13-15 millioner byen. Venezia er også kjent for Venezia internasjonale film  festival som holdes på Lido hvert år. Her holdes også kunstarrangementet Venezia Biennalen annethvert år. Glassfabrikasjonen i Murano og kniplingsindustrien i Burano er også berømt. Byen har byen museer som Civico Correr, og Gallerie dell’Accademia, samt flere historiske byggverk. Langs Canal Grande ligger det over 200 palasser fra 1100-1700-tallet, og i enden ligger Markusplassen Piazza San Marco med Dogepalasset. Besøkende kan ta gondoltur langs de 40 kilometerlange kanalene under de mange 400 broene. Ponte di Rialto er mest kjent.

Leiebil i Venezia gir deg en unik og effektiv måte å utforske denne populære turistdestinasjonen. Bli overrasket over de lave prisene på bilutleie og de brede utvalget vårt ved å prøve vår unike brukervennlige søkemotor.

Flyplasser

Det er to flyplasser som betjener Venezia. Hovedflyplassen er Marco Polo Airport (VCE), som ligger 8 km nord for byen. Det går busser mellom flyplassen og jernbanestasjonen i Venezia, eller man kan velge å reise inn til sentrum med båt fra kaia ved flyplassen. Flere bilutleieselskaper har sine kontorer på flyplassområdet – deriblant Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Sixt, Thrifty, Targa Rent, Italy by car og Travelcar.

Enkelte lavprisselskaper har valgt å benytte den noe mindre og billigere flyplassen Treviso Airport (TSF), som ligger 20 km nord for Venezia. Herfra er det togforbindelse til Venezia (30 minutters reisetid). Ønsker man å hente leiebilen på denne flyplassen, finner man filialene til flere bilutleiefirmaer her – deriblant Europcar, Maggiore, Auto Europa, Avis og Hertz.

Trafikk

Venezia er generelt sett en by for fotgjengere og gondoler. Det finnes derfor større parkeringsområder og P-hus litt utenfor sentrum. Enkelte hoteller i Venezia har likevel parkeringsplass tilgjengelig for sine gjester.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i Venezia kan man utforske området utenfor sentrum i sitt eget tempo, og se mer av Nord-Italia.

Man kan for eksempel besøke den sjarmerende byen Treviso, som ligger 32 km nord for Venezia. Treviso har omlag 83.000 innbyggere (2013) og er provinshovedstad. I byen har den kjente klesprodusenten Benetton sitt hovedkvarter.

Treviso har flere severdigheter – deriblant gamlebyen med de godt bevarte bymurene fra 1500-tallet, katedralen – opprinnelig fra 1100-tallet og kirken San Francesco fra 1200-tallet. Også det historiske museet Museo di Santa Caterina anbefales et besøk.

Et annet kjøretips er byen Padova, som ligger 39 km vest for Venezia. Padova er en av Italias eldste byer, og har rundt 210.000 innbyggere (2014). En av byens hovedattraksjoner er den vakre og storslåtte katedralen fra 1300-tallet, som huser kunstverk av den store renessanseskulptøren Donatello.

Padova har ellers en botanisk hage som ble grunnlagt i 1545, og antas å være Europas eldste.