Leiebil Brussel Charleroi Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brussel Charleroi Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brussel Charleroi Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brussel Charleroi Lufthavn miniguide

Leiebil Brussel Charleroi Lufthavn

Bilutleie Brussel Charleroi Lufthavn

Brussels Charleroi Lufthavn (CRL) ligger 7 km fra byen Charleroi i Wallonia og 46 km fra Brussel. Busser som går hver halvtime kjører inn til Charleroi jernbanestasjon. Hvert førtifemte minutt går det buss til Brussel, bussturen tar en time. Flyplassen har fem ulike leiebilfirma.

3 937 187 passasjerer var innom Brussels Charleroi Lufthavn i 2009. Flyplassen er sete for seks ulike lavprisselskaper,Wizz Air, Air Arabia,Fly On Air, JetAirFly, Jet4You og Ryanair. Ryanair er det selskapet som har fleste destinasjoner. Selskapene flyr først og fremst til andre europeiske land med hovedvekt på byer langs Middelhavet. Noen få destinasjoner ligger i Nord-Afrika. En ny terminal åpnet i januar 2008, den har kapasitet til fem millioner passasjerer.

Flyplassen har fem ulike spise- og drikkesteder, trådløst internett og en minibank. Balladins Superior Charleroi Airport Hotel åpnet I oktober 2008 og er det nærmest hotellet.

Norsk bokmål