Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brussel Zaventem Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brussel Zaventem Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brussel Zaventem Lufthavn miniguide

Leiebil Brussel Zaventem Lufthavn
Bilutleie Brussel Zaventem Lufthavn

Brussel Lufthavn (BRU) fikk sitt nye navn ”Brussels Airport, Welcome to Europe” i oktober 2006. Det er en internasjonal flyplass som ligger 11 km fra Brussel i Zaventem. Togstasjonen som ligger under terminalen tilbyr direkte transport til Brussels, De Panne, Ghent, Hasselt, Landen, Leuven, Liège, Nivelles and Quévy. Flyplassen ligger langs N-201 og er lett ankommelig fra den ytre ringvegen rundt Brussel. Det er seks ulike leiebilfirmaer på flyplassen.

I 2009 var 16,999,618 passasjerer innom flyplassen. Noen av flyselskapene som har hovedbase her er : Brussels Airlines, Sudia Arabian Airlines Cargo og European Air Transport.

Den nye terminalen Pier A er eksklusivt for Schengen reiser. Mange passasjerer klager over at det er stor avstand mellom check in-skrankene og utgangene til Pier A.

Det er flere konferanselokaler på flyplassen, Sky Hall Reception Room har plass til 1500 personer. Ellers er tilbudet av cafeer, restauranter og butikker svært godt.

Det er ett hotell på flyplassen, Sheraton Brussels Airport Hotel.