Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Liege

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Liege inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Liege miniguide

Leiebil Liege
Bilutleie Liege

Liège er hovedstaden i provinsen med samme navn i Belgia og innbyggertallet innenfor bygrensene ble i 2008 anslått til over 180 000. Dersom man regner med forstedene, stiger tallet til over 585 000. Liège befinner seg ved sammenløpet av elvene Meuse, Ourthe og Vesdre. Byens havn er en av de største innlandshavnene i Vest-Europa med sine 40 km som strekker seg langs Meuse.

Liège er en blanding av moderne og historisk. Byen har eksistert i over 1000 år og følgelig står det ennå flere historiske byggverk. Det er spesielt kirker som har stått lengst, og i den eldste delen av byen kan man besøke St. Paul-katedralen fra 1200-tallet og St. Denis-kirken fra 900-tallet. Montagne de Bueren er en berømt trapp i Liège med hele 406 trinn, og på toppen er det en fantastisk utsikt.

Liège Airport kalles også Liège-Bierset og befinner seg 9 km nordvest for byen. Flyplassen er den tredje største i Belgia etter Brussels Internasjonale Flyplass og Brussels South Charleroi Airport.