Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Liege Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Liege Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Liege Lufthavn miniguide

Leiebil Liege Lufthavn
Bilutleie Liege Lufthavn

Liege Lufthavn (LGG) er den tredje største flyplassen i Belgia, og den åttende største for cargo i Europa. Det tar 12 minutter med buss til jernbanestasjonen i Liege der en for eksempel kan fortsette reien til Brussel som ligger 93 km unna flyplassen. Europbussing har direkteruter til Brussel og Antwerpen. Bil kan leies fra firmaet Europcar. Flyplassen ligger like ved E24.

I 2009 var 356,782 passasjerer innom lufthavnen. Flyplassen er mest brukt til cargo, men har også reiser til 23 ulike destinasjoner i ni land, først og fremst charterreiser.

Det nye hotellet Park Inn ligger inne i den nyrenoverte terminalbygningen Bierset. Det har 100 rom og er også egnet for konferansesenter. Flyplassen har et par restauranter og et beskjedent utvalg av butikker.