Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mons

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mons inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mons miniguide

Leiebil Mons

Bilutleie Mons

Mons er hovedstaden i provinsen Hainaut i Belgia og heter Bergen på nederlandsk og tysk. Byen befinner seg sørvest i landet, i nærheten av grensen til Frankrike, og innbyggertallet ble i 2009 målt til over 91 000. Mons er et viktig kanalknutepunkt og ligger der hvor Canal du Centre og Condé-Mons Canal møtes.

Byen Mons ble dannet rundt et kloster på 600-tallet og i middelalderen var det hovedsakelig grever som bodde her. Det var i Mons at det første store slaget mellom tyskerne og britene stod under 1. verdenskrig, i august 1914. Bybildet er vakkert og historisk med kirker og bygninger helt fra 1400-tallet. Mons byr på mange severdigheter og festspill, blant annet Lumeçon. Dette er en gjenskapelse av et slag basert på sagnet om St. George og dragen som foregår på torget i gamlebyen.

Mons har ingen offentlig flyplass, men den nærmeste er Brussels Internasjonale Flyplass som befinner seg nesten 80 km nordøst for Mons.

Norsk bokmål