Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mons

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mons inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mons miniguide

Leiebil Mons
Bilutleie Mons

Mons er hovedstaden i provinsen Hainaut i Belgia og heter Bergen på nederlandsk og tysk. Byen befinner seg sørvest i landet, i nærheten av grensen til Frankrike, og innbyggertallet ble i 2009 målt til over 91 000. Mons er et viktig kanalknutepunkt og ligger der hvor Canal du Centre og Condé-Mons Canal møtes.

Byen Mons ble dannet rundt et kloster på 600-tallet og i middelalderen var det hovedsakelig grever som bodde her. Det var i Mons at det første store slaget mellom tyskerne og britene stod under 1. verdenskrig, i august 1914. Bybildet er vakkert og historisk med kirker og bygninger helt fra 1400-tallet. Mons byr på mange severdigheter og festspill, blant annet Lumeçon. Dette er en gjenskapelse av et slag basert på sagnet om St. George og dragen som foregår på torget i gamlebyen.

Mons har ingen offentlig flyplass, men den nærmeste er Brussels Internasjonale Flyplass som befinner seg nesten 80 km nordøst for Mons.