Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rochefort

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rochefort inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rochefort miniguide

Leiebil Rochefort
Bilutleie Rochefort

Rochefort er en liten by som befinner seg i provinsen Namur i den sørøstlige delen av Belgia. Byen Namur ligger omtrent 50 km i nordvestlig retning for Rochefort. I 2006 ble innbyggertallet anslått til å ligge noe over 12 000. Elven Lesse er en utstikker fra den store elven Meuse og renner like gjennom Rochefort.

Rochefort har mange hoteller og restauranter og utgjør dermed en perfekt base for de som ønsker å oppleve regionen Ardennes. I byen står det et gammelt slott som stammer fra den tidlige middelalderen og som fungerte som festning fram til 1600-tallet. Den mest kjente attraksjonen i Rochefort er de mange grottene som har fått navnet Lorette. Likevel er det i nabobyen Han-sur-Lesse at de virkelig kjente grottene befinner seg, og som bør avlegges et besøk i tillegg til Lorette-grottene.

For å ankomme Rochefort med fly kan flyplassen Brussels South Charleroi Airport være et alternativ. Flyplassen ligger ca. 1 times kjøring nordvest for Rochefort.