Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tournai

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tournai inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tournai miniguide

Leiebil Tournai
Bilutleie Tournai

Bare 10 km fra grensen til Frankrike, ligger den belgiske byen Tournai ved elven Schelde. Tournai tilhører provinsen Hainaut vest i Belgia med omtrent 68 000 innbyggere (2008). Tournai er en av Belgias eldste byer og ble etablert av romerne i det 1. århundret e. Kr. under navnet Turnacum. På nederlandsk heter byen Doornik.

For turister som besøker Tournai er det mye kultur å oppleve, og Tournai regnes for å være en av Belgias rikeste kulturbyer. Mange gamle og storslåtte byggverk kan sees her, blant annet Notre Dame de Tournai som ble bygd mellom 1146 og 1325. Belfry er det eldste klokketårnet i Belgia og ble reist i 1187. Begge severdighetene er ført opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Helt siden 1092 har opptoget Grande Procession funnet sted i sentrum av byen.

Den nærmeste flyplassen for offentlig rutetrafikk, er den som befinner seg i den franske byen Lille, 20 km fra Tournai. Det offisielle navnet er Lille-Lesquin Airport.