Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sarajevo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sarajevo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sarajevo miniguide

Leiebil Sarajevo
Bilutleie Sarajevo

Sarajevo er hovedstaden i Bosnia-Hercegovina og ligger sentralt i landet. Byen befinner seg i den sørlige delen av Bosnia-Hercegovina, i provinsen som kalles Hercegovina. Gjennom byen renner elven Miljacka, og Sarajevo ligger i en dal ved navnet Sarajevo-dalen og er omringet av fjell. Hovedstaden er også den største byen i Bosnia-Hercegovina og innbyggertallet ble i 2009 målt til over 305 000.

Sarajevo er en gammel by som ble grunnlagt på 1200-tallet, og byen samt de omkringliggende områdene er kjent for sin vakre og frodige natur. Byen bærer preg av mange religioner, både jødedom, kristendom og islam. Spesielt den muslimske arkitekturen har farget bybildet med over 100 moskeer og en tyrkisk markedsplass. Den eldste og første moskeen ble bygd i 1462 og kalles Emperor´s Mosque på engelsk. I gamlebyen er det mange historiske severdigheter samt at byen kan by på forskjellige museer, blant annet Nasjonalmuseet og Historisk Museum.

Flyplassen i Sarajevo befinner seg omtrent 6 km utenfor bykjernen og heter Sarajevo Internasjonale Flyplass.