Leiebil Bosnia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bosnia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bosnia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bosnia miniguide

Leiebil Bosnia
Bilutleie Bosnia

Bosnia-Hercegovina ligger i Sørøst-Europa og har 4,6 millioner innbyggere (2009). Landet grenser i vest til Kroatia, og til Serbia og Montenegro i øst. På sørkysten har landet en liten kyststripe mot  Adriaterhavet. Landskapet i Bosnia-Hercegovina er stort sett preget av fjell og daler og ligger sentralt i De dinariske alper. Høyeste fjelltopp er Maglic, som befinner seg 2386 m.o.h. Omtrent halvparten av landet er dekket av skog, men det finnes også fruktbare jordbruksområder i de nordlige strøkene.

Bosnia-Hercegovina har grovt sett et kontinentalt klima i nord – med kalde vintre og varme somre, og middelhavsklima i sør.

Landet var tidligere en del av Jugoslavia, men etter borgerkrigen i perioden 1992 – 1995 ble republikken Jugoslavia oppløst. Regionene Bosnia og Hercegovina, som aldri har hatt en klart definert grense seg imellom, ble da en egen stat.

Landet har 3 offisielle språk: Bosnisk, serbisk og kroatisk. Bosnia utgjør den nordlige delen av landet, mens Hercegovina utgjør den sørlige middelhavsregionen.

Hovedstaden Sarajevo har omlag 420.000 innbyggere – og arrangerte vinter-OL i 1984. Byen ligger i en dal omgitt av høye fjell. Sarajevo er et populært vintersportssted med flotte skianlegg i fjellene Jahorina, Bjelasnica og Igman (som ligger litt øst for byen). Sarajevo har også historiske og kulturelle turistattraksjoner.

Andre større byer i Bosnia-Hercegovina er Banja Luka, Bijeljina, Srebrenica, Tuzla, Zenica og Mostar.  Landet har hatt en sterk økning i turismen de senere år, og landets eneste kystby – Neum – er et populært bade- og feriested.

Sarajevo International Airport er en av landets største og viktigste flyplasser, og ligger 12 km sørvest for hovedstaden.

Prøv vår søkemotor over for å se priser på leiebil i Bosnia. Noen av selskapene vi sammenligner i Bosnia inkluderer Sixt, National, Budget og Avis.

Leiebil destinasjoner