Leiebil Bosnia

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bosnia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bosnia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bosnia miniguide

Leiebil Bosnia

Bilutleie Bosnia

Bosnia-Hercegovina ligger i Sørøst-Europa og har 4,6 millioner innbyggere (2009). Landet grenser i vest til Kroatia, og til Serbia og Montenegro i øst. På sørkysten har landet en liten kyststripe mot  Adriaterhavet. Landskapet i Bosnia-Hercegovina er stort sett preget av fjell og daler og ligger sentralt i De dinariske alper. Høyeste fjelltopp er Maglic, som befinner seg 2386 m.o.h. Omtrent halvparten av landet er dekket av skog, men det finnes også fruktbare jordbruksområder i de nordlige strøkene.

Bosnia-Hercegovina har grovt sett et kontinentalt klima i nord – med kalde vintre og varme somre, og middelhavsklima i sør.

Landet var tidligere en del av Jugoslavia, men etter borgerkrigen i perioden 1992 – 1995 ble republikken Jugoslavia oppløst. Regionene Bosnia og Hercegovina, som aldri har hatt en klart definert grense seg imellom, ble da en egen stat.

Landet har 3 offisielle språk: Bosnisk, serbisk og kroatisk. Bosnia utgjør den nordlige delen av landet, mens Hercegovina utgjør den sørlige middelhavsregionen.

Hovedstaden Sarajevo har omlag 420.000 innbyggere – og arrangerte vinter-OL i 1984. Byen ligger i en dal omgitt av høye fjell. Sarajevo er et populært vintersportssted med flotte skianlegg i fjellene Jahorina, Bjelasnica og Igman (som ligger litt øst for byen). Sarajevo har også historiske og kulturelle turistattraksjoner.

Andre større byer i Bosnia-Hercegovina er Banja Luka, Bijeljina, Srebrenica, Tuzla, Zenica og Mostar.  Landet har hatt en sterk økning i turismen de senere år, og landets eneste kystby – Neum – er et populært bade- og feriested.

Sarajevo International Airport er en av landets største og viktigste flyplasser, og ligger 12 km sørvest for hovedstaden.

Prøv vår søkemotor over for å se priser på leiebil i Bosnia. Noen av selskapene vi sammenligner i Bosnia inkluderer Sixt, National, Budget og Avis.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål