Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Belo Horizonte

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Belo Horizonte inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Belo Horizonte miniguide

Leiebil Belo Horizonte
Bilutleie Belo Horizonte

Belo Horizonte er hovedstaden i regionen Minas Gerais og storbyområdet er det tredje største i Brasil. Innbyggertallet i byen ble i 2009 målt til over 2 400 000, og tallet stiger til nesten 5 400 000 når man regner med de nærliggende områdene. Belo Horizonte befinner seg sørvest i Brasil, omtrent 500 km fra vestkysten og Atlanterhavet. Belo Horizonte var den første kunstige byen i Brasil og ble reist på 1890-tallet.

Byen har mange åpne plasser og parker, og rutenettet er kvadratisk så det er enkelt å finne fram. Belo Horizonte er en livlig by som er kjent for det yrende utelivet og sine utallige barer og diskoteker. Det avholdes også forskjellige festiviteter hvert år, blant annet et stort karneval i februar samt International Short Film Festival og International Theater Festival. Andre attraksjoner er den kunstige innsjøen Pampulha og museer som Museu Histórico Abílio Barreto som omhandler byens historie.

Tancedo Neves/Confins Internasjonale Flyplass befinner seg nesten 40 km utenfor Belo Horizonte.