Leiebil Brasil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brasil

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brasil inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brasil miniguide

Brasil
Bilutleie Brasil

Brasil er – med et areal på 8,5 millioner km2 og med nesten 200 millioner innbyggere – Sør-Amerikas største land, både i utstrekning og i folketall. Det grenser mot hele 10 andre land, i tillegg til at det har en lang kystlinje mot Atlanterhavet. Det er det eneste landet på det sør-amerikanske kontinentet som har portugisisk som offisielt språk.

Klimaet i Brasil er stort sett tropisk – bortsett fra i sør, der det er temperert. Den nordlige delen av landet er ellers dominert av kjempe-regnskogen rundt Amazonas, som er verdens mest vannrike elv. Lenger sør i landet finnes det flere større fjellkjeder, og her har også elva Paraná – som renner videre gjennom Paraguay og Argentina – sine kilder. Brasils høyeste fjelltopp – Pico de Neblina (2994 m.o.h.) – ligger imidlertid helt i nord, nær grensen til Venezuela.

En av landets største attraksjoner er Iguacu Nasjonalpark – som henger sammen med Iguazu Nasjonalpark i Argentina, som den grenser til. Begge parkene står på UNESCOs verdensarvliste.

Hovedstaden Brasilia har ca. 2,2 millioner innbyggere, men er langt fra landets største by. De to folkerikeste er nemlig metropolene São Paulo (11 mill. innb.) og Rio de Janeiro (6,2 mill. innb.). Sistnevnte er Brasils mest populære turistby – berømt bl.a. for sitt årlige karneval og for badestrendene Copacabana og Ipanema.

Brasil har flere store flyplasser – bl.a. Galeão i Rio de Janeiro (landets største) og Congonhas i São Paulo.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i de fleste større byer i Brasil og ved større flyplasser. Bestill billig bilutleie gjennom Leiebilguiden.no.