Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Curitiba

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Curitiba inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Curitiba miniguide

Leiebil Curitiba

Bilutleie Curitiba

Curitiba er den største byen og hovedstad i delstaten Paraná med over 1 800 000 innbyggere (2009). Det er også det økonomiske senteret i både delstaten og den sørlige delen av Brasil. Curitiba befinner seg sørøst i landet og det er omtrent 100 km til kysten som grenser til Atlanterhavet. Byen ble grunnlagt i 1654 og har vokst mye opp gjennom årene, hovedsakelig på grunn av immigrasjon.

Gamlebyen som stammer fra de første århundrene etter grunnleggelsen, er godt ivaretatt og gir en autentisk opplevelse av byens historie. Mange områder er en arv etter de mange immigrantene, blant annet German Woods, Japan Square og Italian Woods. Områdene er skoger med enkelte gamle bygninger eller små bydeler. Curitiba byr også på mange parker og museer. Utenfor byer ligger Iguaçu Park som er landets største i sin type. Her er det mange aktiviteter og attraksjoner, blant annet en stor dyrehage.

Afonso Pena Internasjonale Flyplass er en moderne flyplass som ligger omtrent 18 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål