Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fortaleza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fortaleza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fortaleza miniguide

Leiebil Fortaleza
Bilutleie Fortaleza

Fortaleza er en populær by som ligger på landets vestkyst i nord. Byen har en viktig fiskehavn som fører ut i Atlanterhavet og lever på industri og turisme. Fortaleza er hovedstaden i delstaten Ceará og er den femte største byen i landet. Folketallet i Fortaleza ble i 2009 anslått til over 2 500 000. Byen ble grunnlagt i 1609 av portugiserne og var tidlig kjent for sukkerplantasjene.

Fortaleza er i dag mest kjent for å være en turistby i tillegg til eksport av varer som sukker, kaffe, rom og frukt. Både brasilianere og utenlandske turister besøker byen på grunn av de 90 km lange sandstrendene samt et tropisk klima med rundt 30 grader celsius hele året. Fortaleza-katedralen ble reist på midten av 1900-tallet og er den tredje største kirken i Brasil. Det er muligheter for omvisning i det gamle fortet som byen vokste opp rundt samt et museum.

Fortaleza Internasjonale Flyplass Pinto Martins åpnet i 1998 og ligger ca. 10 km unna sentrum.