Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Manaus

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manaus inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manaus miniguide

Leiebil Manaus
Bilutleie Manaus

Manaus befinner seg sentralt i den nordlige delen av Brasil. Byen ligger ved bredden av elven Río Negro som løper sammen med Amazonas-elven etter 15 km. Byen ble grunnlagt i 1669 og vokste mot slutten av 1800-tallet på grunn av gummiplantasjer. I dag bor det omtrent 1 700 000 innbyggere i byen (2009). Manaus er omringet av jungel og er den eneste byen i en radius på 1000 km.

Manaus er kjent på grunn av havnen samt beliggenheten ved jungelen og verdens største elv. Noen av de mest berømte turistattraksjonene er båtturer langs elva og turer inn i jungelen. I byen er det mange parker og grøntområder, blant annet en botanisk hage og en dyrepark. Også flere av de vakre bygningene er verdt å få med seg, blant annet det kjente operahuset fra 1896. Langs Río Negro er det mange badesteder som er populære blant innbyggere og besøkende.

Eduardo Gomes Internasjonale Flyplass er en stor flyplass som ligger 14 km utenfor Manaus.