Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Nesebar

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nesebar inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nesebar miniguide

Leiebil Nesebar

Bilutleie Nesebar

Nesebar er et populært feriested som befinner seg på østkysten av Bulgaria. Den eldste delen av Nesebar ligger på en halvøy i Svartehavet, mens den nyere bydelen har vokst fram på fastlandet. Halvøya er forbundet med fastlandet via er landtange som er et smalt nes, nesten som en molo. Det er ikke klart om landtangen er naturlig eller menneskeskapt. Byen lever for det meste på turisme og innbyggertallet ligger på ca. 9800 (2007).

Nesebar er en av de eldste byene i Europa og bærer preg av flere årtusener med bosettinger. Bydelen på fastlandet er kjent som et ferieparadis med strender på 4 km, men gamlebyen på halvøya trekker turister som er opptatt av historie og kultur. Mange av bygningene her stammer fra høymiddelalderen mellom år 1000 og 1300, og de fleste er kirker. De historiske byggverkene ble oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv i 1983.

Den nærmeste flyplassen er Bourgas International Airport som ligger omtrent 30 minutter unna Nesebar.

Norsk bokmål