• Hjem
  • /Leiebil Bulgaria

Leiebil Bulgaria

brnd1

brnd2

brnd3

Spar inntil 70% på leiebil – Sammenlign 1200 bilutleieselskaper

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bulgaria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bulgaria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bulgaria miniguide

Leiebil Bulgaria

Bilutleie Bulgaria

Republikken Bulgaria ligger i Sørøst-Europa, og har 7,7 millioner innbyggere (2008). Landet grenser til Romania, Svartehavet, Hellas, Tyrkia, Serbia og Makedonia.

Bulgaria har et fjellrikt landskap i sørvest – med fjellkjedene Rila, og Pirin samt Rodopifjellene. Høyeste punkt er Musala, som ligger 2925 m.o.h. Langs Svartehavskysten i sørøst er landskapet preget av sletter.

Bulgaria har et moderat kontinentalt klima i nord og middelhavsklima i sør.

Landets største by og hovedstad er Sofia (1,2 millioner innbyggere), som ligger i vestre del av Bulgaria – ved foten av Vitosja-fjellet. Sofia er landets administrative, kulturelle og industrielle sentrum samt en av de eldste hovedstedene i Europa – med historie tilbake til 700-tallet f.Kr.

Andre stor byer i Bulgaria er Plovdiv, Varna, Bourgas, Ruse og Stara Zagora.

Landet har 12 millioner besøkende årlig, og de mest populære turistdestinasjonene ligger ved østkysten – der man finner flotte sandstrender, hotellkomplekser og et yrende uteliv. Badebyen Nessebar har stor pågang av turister sommerstid, og den gamle bydelen står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste. Andre kjente feriesteder i Bulgaria er Obzor, Sunny Beach, Sinemoretz og Golden Sands.

Landets største flyplasser er Sofia Internasjonale Flyplass – som ligger litt øst for hovedstaden, Burgas Internasjonale Flyplass og Varna Internasjonale Flyplass.

Leiebilguiden.no gir deg mulighet til å bestille leiebil på de fleste feriedestinasjonene i Bulgaria. Prøv søkemotoren over og bli overrasket over de lave prisene på bilutleie.