Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sunny Beach

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sunny Beach inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sunny Beach miniguide

Leiebil Sunny Beach
Bilutleie Sunny Beach

Sunny Beach befinner seg på den vakre østkysten ved Svartehavet i Bulgaria og er et ettertraktet reisemål for solglade turister. Om sommeren våkner byen på grunn av de mange besøkende, men ellers i året er det en rolig by. Det er ikke så mange innbyggere som bor her fast, og byen lever stort sett på turisme. Sunny Beach ligger omtrent 40 minutters kjøring nord for storbyen Burgas og 90 minutter sør for kystbyen Varna.

Byen stiller med over 800 hotell hvorav de fleste befinner seg i nærheten av stranden. Hovedsakelig reiser besøkende hit for å slikke sol, men det finnes mye mer enn strender som underholder gjestene. Vannsport er populært her, i tillegg til to nye badeland. For de mer kulturlystne er det muligheter for å reise til det nærliggende Nesebar som er en av de eldste byene i Europa.

Det er enklest for reisende å fly til Bourgas Internasjonale Flyplass som ligger nesten 30 km sør for Sunny Beach.