Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Varna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Varna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Varna miniguide

Leiebil Varna
Bilutleie Varna

Varna har en ypperlig beliggenhet ved Varnabukten på østkysten av Bulgaria, og stedet grenser til Svartehavet. Byen er den tredje største i landet og i 2009 ble innbyggertallet målt til over 350 000 innenfor bygrensene. Medregnet områdene rundt, stiger tallet med omtrent 55 000. Varna er en populær turistby og havnen er den viktigste i landet.

Turistene strømmer til Varna på grunn av de fristende badestrendene, og temperaturene ligger på rundt 30 grader celsius om sommeren. Det er også utrolig mye kultur å få med seg i Varna, fra teatre og dyrehager til vingårder og museer. En av de største attraksjonene er de romerske badene. I dag er dette den største arven etter romerne i Bulgaria. En attraksjon som er spesielt interessant for barn, er Dolphinarium. Her kan publikum benke seg ned for å se fantastiske delfinshow.

Varna Flyplass tilbyr flyvninger til store deler av verden samt innen Bulgaria. Flyplassen befinner seg ikke mer enn 7 km utenfor sentrum.