Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Quebec

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Quebec inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Quebec miniguide

Leiebil Quebec
Bilutleie Quebec

Quebec er hovedstaden i provinsen Quebec, og i 2008 ble innbyggertallet i bykjernen målt til nesten 530 000. Quebec befinner seg sørøst i Canada, i nærheten av utløpet til elva St. Lawrence. Mesteparten av innbyggerne snakker fransk og byen er en viktig havneby. Quebec ble grunnlagt i 1608 og er en av Nord-Amerikas eldste byer. Canada er oppkalt etter boplassen som lå der Quebec ble grunnlagt.

Mange turister besøker Quebec hvert år. Byen har mye å tilby og som Canadas antakelig mest historiske by, er det mye gammel kultur å oppleve. I gamlebyen Vieux Québec, som befinner seg nærmest elven, er fortsatt bymurene og vollgravene intakt. Her er det også mange historiske bygninger hvorav noen stammer fra 1600- og 1700-tallet. Bydelen frister med museer, latinerkvarter, akvarium og teater. Gamlebyen står oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Québec City Jean Lesage Internasjonale Flyplass kalles også Jean Lesage Internasjonale Flyplass og tilbyr flyvninger både innenlands og utenlands. Flyplassen ligger 11 km utenfor byen.