Leiebil Canada

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Canada

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Canada inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Canada miniguide

Leiebil Canada
Bilutleie Canada

Canada utgjør – om man ser bort fra Alaska (som er en delstat i USA) – hele den nordlige delen av det nord-amerikanske kontinentet. Et totalt areal på nesten 10 millioner km2 plassere landet som verdens nest største (etter Russland). Store deler av Canada er imidlertid dekket av skog og innsjøer, så innbyggertallet ligger likevel «bare» på ca. 33 millioner. De fleste bor enten langs Atlanterhavs-kysten i øst, Stillehavs-kysten i vest – eller langs grensen mot USA.

Canada har to offisielle språk: Engelsk og fransk. De tre urbefolkningsgruppene indianere, métiser og inuitter snakker imidlertid sine egne språk, selv om de også i offentlige sammenhenger stort sett bruker engelsk eller fransk.

På et så stort landområde vil selvsagt de klimatiske forholdene veksle. Landet har kystklima i vest og stort sett kontinentalt klima i midtre, sørlige og østlige deler – mens en arktisk klimatype dominerer i nord, der landet grenser mot Nordishavet.

Hovedstaden i landet, Ottawa, har ca. 823.000 innbyggere – mens landets største by, Toronto, har rundt 2,5 millioner (5,6 mill. i storbyområdet). Også Montreal og Calgary (som begge har litt over 1 mill. innb.) er større enn Ottawa.

Andre større byer er Edmonton, Winnipeg, Québec og Vancouver (som i 2010 arrangerer vinter-OL).

Landets største flyplass er Toronto Pearson International Airport – men også Calgary Internasjonale Flyplass og Vancouver International Airport har stor trafikk, særlig av folk som skal på skiferie i Rocky Mountains.

Prøv vår enkle søkemotor og få overraskende laver priser oppgitt på leiebil i Canada. Toronto og Vancouver er de mest populære bilutleie-destinasjonene i Canada.