Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Edmonton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Edmonton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Edmonton miniguide

Leiebil Edmonton
Bilutleie Edmonton

Edmonton er provinshovedstad og ligger sentralt til i provinsen Alberta i den sørvestlige delen av Canada. Byen befinner seg like ved elven North Saskatchewan River og nesten 300 km nordøst for byen Calgary. Edmonton er den nest største byen i provinsen etter Calgary med et innbyggertall på over 710 000 innenfor bygrensene (2008). Dersom man regner med storbyområdet stiger tallet til over 1 000 000. Byen ble grunnlagt i 1794 og fikk bystatus i 1892.

Edmonton kalles også for Canadas festivalby på grunn av de mange festivitetene som avholdes hvert år. Innbyggere og besøkende kan forlyste seg med sportsbegivenheter, filmfestival, diverse matfestivaler, Street Performers Festival og mye mer. Fort Edmonton Park er Canadas største historiske friluftsmuseum og Valley Zoo er en dyrehage med over 350 dyr. Det er gode handlemuligheter i Edmonton, blant annet West Edmonton Mall som er det største kjøpesenteret i Nord-Amerika.

Edmonton Internasjonale Flyplass er landets største flyplass i størrelse og ligger omtrent 25 km utenfor byen.