Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kelowna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kelowna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kelowna miniguide

Leiebil Kelowna
Bilutleie Kelowna

Kelowna ligger helt sør i provinsen British Columbia som befinner seg vest i Canada og som grenser til Stillehavet. Det er omtrent 270 km til byen Vancouver, og det tar ca. 1,5 time å kjøre til landegrensen. Kelowna har et attraktivt klima med mye sol og ligger i Okanagan Valley, like ved bredden av innsjøen Okanagan Lake. Antall beboere ble anslått til over 125 000 i 2008.

Kelowna er preget av parker og vakre strender, og området er kjent for produksjonen av frukt og vin. Om sommeren kan man bade, fiske og kjøre vannski på innsjøen, og om vinteren er det vanlig å trekke opp i de omkringliggende fjellene og hengi seg til vinteraktiviteter som snøscooter og ski. I byen er det mange gallerier og museer, blant annet et historisk museum og et vinmuseum. Det arrangeres vinsmaking samt festivaler som Fat Cat´s Children Festival og Okanagan Wine Festivals.

Kelowna Internasjonale Flyplass ligger ca.12 km utenfor byen og er landets tiende travleste flyplass.