Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Antofagasta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Antofagasta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Antofagasta miniguide

Leiebil Antofagasta

Bilutleie Antofagasta

Antofagasta ligger i den nordlige delen av Chile som strekker seg langs Latin-Amerikas vestkyst og grenser til Stillehavet. Den befinner seg i den tørre Atacamaørkenen på Chiles vestkyst og har en havn som eksporterer blant annet kobber og salpeter. Byen er hovedstaden i provinsen ved samme navn, og innbyggertallet er anslått til å ligge på nesten 310 000 (2008). Antofagasta ble grunnlagt i 1866 som havn og handelssenter.

Antofgasta er ypperlig for utendørsaktiviteter på grunn av det tørre klimaet, og byen frister med flere parker og severdigheter. Chacabuco er en død landsby som ble fullstendig fraflyttet i 1930-årene og man kan fortsatt se bygninger som teateret og kirken. Plaza Colón er byens torg og her står det en Big Ben i miniatyr som ble gitt av britene i 1910. Andre attraksjoner som er viet til stedets historie er museer som Regional Museum og Archeological Museum.

Cerro Moreno Internasjonale Flyplass er flyplassen som tjener Antofagasta og befinner seg ca. 20 km utenfor byen.

Norsk bokmål