Leiebil Chile

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Chile

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chile inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chile miniguide

Leiebil Chile

Bilutleie Chile

Chile, som ligger sørvest på det sør-amerikanske kontinentet, har ca. 16 millioner innbyggere og et flateinnhold på 756.950 km2. Landet er langt og smalt og har en kystlinje mot Stillehavet på hele 4630 km. Ellers grenser landet til Argentina, Bolivia og Peru. Innenfor kysten dominerer Andesfjellene, der den høyeste toppen på chilens side, Ojos del  Salado, ligger 6.879 m.o.h. Helt i nord finner vi den mineralrike Atacama-ørkenen.

Klimaet i Chile er overveiende temperert, men likevel med store variasjoner – fra de ekstremt tørre områdene rundt Atacama-ørkenen i nord til relativt kalde og fuktige klimatiske forhold helt i sør (ved øygruppa Ildlandet). Langs kysten i den midtre delen av landet er det Middelhavs-klima. Landet har ellers flere aktive vulkaner, og det hender det rammes av jordskjelv.

Hovedstaden Santiago, som også er landets største by (4,4 mill. innb.), ligger midt i landet. De fleste byene ligger imidlertid langs kysten, og noen av de største av disse er Antofagasta, Viña del Mar, Concepción og Valparaiso.  Nevnes må også Punta Arenas på Ildlandet, som er verdens sørligste by. Ildlandet er skilt fra fastlandet ved det kjente Magellanstredet, og det sørligste punktet på Ildlandet – Kapp Horn – var med sine mange stormer, et av verdens mest beryktede steder i seilskutetiden.

Chile er kjent for sine mange flotte nasjonalparker, og tre av dem står på UNESCOs verdensarvliste. Det gjør også den gamle bydelen i Valparaiso.

Landets største flyplass er Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez ved hovedstaden Santiago. Store flyplasser finnes det ellers bl.a. i Concepción og i Punta Arenas.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil på overnevnte flyplasser og ved de fleste større byer i Chile.

Norsk bokmål