Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Calama

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Calama inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Calama miniguide

Leiebil Calama
Bilutleie Calama

Calama er en chilensk gruveby som ligger i den nordlige delen av Chile. Byen tilhører regionen Antofagasta og ligger i nærheten av Chiles kobbergruver. Calama befinner seg i Atacamaørkenen som er verdens tørreste ørken, noe som fører til at det faller svært lite nedbør i byen. Provincia de El Loa er provinsen hvor Calama er hovedstad, og innbyggertallet ble i 2007 målt til over 143 000. Río Loa er den lengste elven i Chile og renner gjennom Calama.

Mange av attraksjonene og severdighetene ligger utenfor sentrum av Calama. Nysgjerrige kan melde seg på ekskursjoner til verdens største kobbergruve Chuquicamata som ligger ca. 20 km utenfor byen. Andre områder som er verdt et besøk er San Pedro de Atacama som er en vakker, liten by et stykke sørøst for Calama. I tillegg er vulkanen Licancabur og den spesielle dalen Valley of the Moon steder som bør sees.

El Loa Internasjonale Flyplass er den største flyplassen i landet og ligger ca. 6 km utenfor Calama