Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Concepcion

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Concepcion inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Concepcion miniguide

Leiebil Concepcion
Bilutleie Concepcion – Foto: © Paul T.J. Edmonds

Concepción ligger i Chiles sørlige del og er hovedstaden i regionen Bío-Bío. Byen er landets tredje største by med et innbyggertall på over 215 000 (2008). Concepción ligger 10 km fra munningen til elven Bío-Bío. Byen ble grunnlagt på Stillehavskysten i 1550 og har blitt utsatt for mange kraftige jordskjelv og tsunamier opp gjennom årene. I 1730 flyttet Concepción lenger inn i landet, men har likevel blitt hardt rammet av jordskjelv i ettertiden.

Den stadige oppbyggingen av Concepción har gitt byen et moderne preg. Det er også mange grøntområder og plasser i byen, blant annet Plaza de la Independencia hvor uavhengighetserklæringen ble undertegnet i 1818. Universidad de Concepción er en vakker og populær severdighet som er omringet av frodige parker. For å lære om stedets historie bør man ta en tur til den lille byen Lota med det historiske museet og Isidora Cousiño Park.

Carriel Sur Internasjonale Flyplass er den nest største flyplassen i Chile og ligger omtrent 5 km utenfor Concepción.