Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Puerto Montt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Puerto Montt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Puerto Montt miniguide

Leiebil Puerto Montt
Bilutleie Puerto Montt

Puerto Montt er en havneby som befinner seg i den sørlige delen av det langstrakte Chile og er hovedstaden i regionen Los Lagos. Byen tilhører provinsen Llanquihue og ligger på vestkysten som grenser mot Stillehavet. Puerto Montt fører ut i bukten Seno Reloncaví som henger sammen med Golfo de Ancud. Byen ble grunnlagt i 1853 og i dag bor det omtrent 160 000 innbyggere her (2008).

Puerto Montt er preget av kontraster. Det gode klimaet skaper en frodig natur samtidig som byen befinner seg i en fjord og omringet av snøkledde fjelltopper. I området finnes flere parker, blant annet Alerce Andino National Park og Lahuen Nadi Natural Park. Byen er kjent for den moderne havnen og Puerto Angelmó er landets beste og største marked for sjømat. For å lære om Puerto Montts historie kan man besøke området Plaza de Armas eller det historiske museet Juan Pablo II Municipal Museum.

El Tepual Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 10 km utenfor Puerto Montt.