Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Punta Arenas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Punta Arenas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Punta Arenas miniguide

Leiebil Punta Arenas
Bilutleie Punta Arenas

Punta Arenas er hovedstaden i regionen som heter Magallanes y la Antártica Chilena, og byen ligger på halvøya Brunswick som grenser til Magellanstredet i øst. Punta Arenas hadde et innbyggertall på nesten 120 000 i 2008, og dette gjør byen til den tredje største i området Patagonia. Punta Arenas regnes som verdens sørligste by i størrelse. Byen Ushuaia i Argentina ligger lenger sør, men har bare halvparten så mange innbyggere.

Punta Arenas har en utrolig kontrastfylt natur hvor det er muligheter for både terrengsykling og ridning. Havnen er en av de viktigste havnene i landet, noe man kan lære mer om på maritimmuseet Museo Naval y Maritimo. Det arrangeres mange turer til nærliggende steder, blant annet Monumento Natural Los Pingüinos hvor det holder til om lag 50 000 pingvinpar. Det er 1418 km til nordkysten av Antarktis, og det går båter fra Punta Arenas.

Flyplassens offisielle navn er Presidente Carlos Ibáñez del Campo Internasjonale Flyplass og ligger nesten 20 km fra sentrum.