Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Temuco

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Temuco inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Temuco miniguide

Leiebil Temuco
Bilutleie Temuco – Foto: © Patanko

Temuco er en chilensk by som ligger i den sørlige delen av landet, omtrent 270 km sør for Concepción. Byen befinner seg mellom Stillehavet i vest og Andesfjellene i øst, og elven Cautín renner gjennom sentrum. Temuco tilhører regionen Araucanía som har fått navnet etter Mapuche-indianernes språk, og byen er deres kulturelle senter. Temuco ble grunnlagt i 1881, og i dag bor det omtrent 240 000 innbyggere her (2008). Storbyområdet har et innbyggertall på over 260 000 (2002), noe som gjør området til Sør-Chiles nest største.

Temuco er det riktige stedet å besøke dersom man ønsker å lære mer om Mapuche-indianerne som er Chiles urbefolkning. Her ligger markedet Mercado Municipal hvor man kan kjøpe tradisjonelle Mapuche-varer. I den kjente Alemania Avenue ligger blant annet Museo Regional de la Araucanía som omhandler Mapuche-indianerne. Pablo Neruda National Railway Museum er viet til gamle damplokomotiver og oppkalt etter den kjente, chilenske poeten.

Maquehue Airport ligger ca. 5 km utenfor bykjernen og tilbyr flyvninger innenlands.