Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Temuco

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Temuco inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Temuco miniguide

Leiebil Temuco

Bilutleie Temuco – Foto: © Patanko

Temuco er en chilensk by som ligger i den sørlige delen av landet, omtrent 270 km sør for Concepción. Byen befinner seg mellom Stillehavet i vest og Andesfjellene i øst, og elven Cautín renner gjennom sentrum. Temuco tilhører regionen Araucanía som har fått navnet etter Mapuche-indianernes språk, og byen er deres kulturelle senter. Temuco ble grunnlagt i 1881, og i dag bor det omtrent 240 000 innbyggere her (2008). Storbyområdet har et innbyggertall på over 260 000 (2002), noe som gjør området til Sør-Chiles nest største.

Temuco er det riktige stedet å besøke dersom man ønsker å lære mer om Mapuche-indianerne som er Chiles urbefolkning. Her ligger markedet Mercado Municipal hvor man kan kjøpe tradisjonelle Mapuche-varer. I den kjente Alemania Avenue ligger blant annet Museo Regional de la Araucanía som omhandler Mapuche-indianerne. Pablo Neruda National Railway Museum er viet til gamle damplokomotiver og oppkalt etter den kjente, chilenske poeten.

Maquehue Airport ligger ca. 5 km utenfor bykjernen og tilbyr flyvninger innenlands.

Norsk bokmål