Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bogota

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bogota inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bogota miniguide

Leiebil Bogota
Bilutleie Bogota

Santa Fe de Bogotá er hovedstaden i Colombia som ligger i den nordlige delen av Latin-Amerika. Hovedstaden befinner seg på en høyslette midt i landet og er den tredje høyest liggende hovedstaden i verden. I 2009 lå innbyggertallet på over 7 300 000, noe som gjør Bogotá til Colombias største by.

Byen ble anlagt på 1500-tallet og det er flere historiske bygninger som er verdt et besøk. Plaza de Bolivar er den mest sentrale plassen i Bogotá og ligger i den historiske bydelen La Candelaria. Her kan man også se den vakre katedralen som ble reist på 1500-tallet. Det tilbys en rekke forskjellige museer, blant annet kunstmuseet Museo de Arte del Banco de la Republica og Museo del Oro som inneholder verdens viktigste samling av historiske gullgjenstander. For litt frisk luft kan man ta turen innom den botaniske hagen Jardin Botánico de Bogotá.

El Dorado Internasjonale Flyplass er en av de største flyplassene i Latin-Amerika og ligger ca. 12 km utenfor sentrum.