Leiebil Colombia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Colombia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Colombia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Colombia miniguide

Leiebil Colombia
Bilutleie Colombia

Republikken Colombia ligger på nordvestspissen av Sør-Amerika og har 45,6 millioner innbyggere (2009). Landet grenser mot Panama og Stillehavet i vest, Det karibiske hav i nord, Venezuela i øst, samt Brasil, Peru og Ecuador i sør. Colombias offisielle språk er spansk.

Landskapet er variert og består av ørken, regnskog, sumper, savanner, fjell og bukter med hvite sandstrender langs kysten. En del av Amazonas-sletta ligger i Colombia, og her finnes et mangfoldig dyre- og planteliv. Landets høyeste fjelltopp er det snødekte Pico Cristóbal Colón – som inngår i fjellkjeden Sierra Nevada de Santa Marta, og måler 5775 m.o.h.

Colombia har stort sett et varmt tropisk klima, men temperaturen synker jo høyere i fjellandskapet man kommer. Landet opplever regntid fra mai til november.

Hovedstaden Bogotá ligger midt i landet, og har 7,3 millioner innbyggere (2009). Byen er det viktigste økonomiske og industrielle sentrum i Colombia, og har utallige museer, teatre, kunstgallerier, parker og monumenter.

Andre større byer i Colombia er: Cali, Tuluá, Medellín og Baranquilla. Kystbyen Santa Marta og havnebyen Cartagena er dessuten populære turistmål.

Colombia har 8 internasjonale flyplasser, som ligger i tilknytning til de mest folkerike byene. Flyplassen Bogotá – El Dorado Internasjonale Flyplass, som ligger 13 km vest for hovedstaden.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i Colombia ved overnevnte flyplasser og de fleste større byer og turistdestinasjoner.

Leiebil destinasjoner