Leiebil Colombia

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Colombia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Colombia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Colombia miniguide

Leiebil Colombia

Bilutleie Colombia

Republikken Colombia ligger på nordvestspissen av Sør-Amerika og har 45,6 millioner innbyggere (2009). Landet grenser mot Panama og Stillehavet i vest, Det karibiske hav i nord, Venezuela i øst, samt Brasil, Peru og Ecuador i sør. Colombias offisielle språk er spansk.

Landskapet er variert og består av ørken, regnskog, sumper, savanner, fjell og bukter med hvite sandstrender langs kysten. En del av Amazonas-sletta ligger i Colombia, og her finnes et mangfoldig dyre- og planteliv. Landets høyeste fjelltopp er det snødekte Pico Cristóbal Colón – som inngår i fjellkjeden Sierra Nevada de Santa Marta, og måler 5775 m.o.h.

Colombia har stort sett et varmt tropisk klima, men temperaturen synker jo høyere i fjellandskapet man kommer. Landet opplever regntid fra mai til november.

Hovedstaden Bogotá ligger midt i landet, og har 7,3 millioner innbyggere (2009). Byen er det viktigste økonomiske og industrielle sentrum i Colombia, og har utallige museer, teatre, kunstgallerier, parker og monumenter.

Andre større byer i Colombia er: Cali, Tuluá, Medellín og Baranquilla. Kystbyen Santa Marta og havnebyen Cartagena er dessuten populære turistmål.

Colombia har 8 internasjonale flyplasser, som ligger i tilknytning til de mest folkerike byene. Flyplassen Bogotá – El Dorado Internasjonale Flyplass, som ligger 13 km vest for hovedstaden.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i Colombia ved overnevnte flyplasser og de fleste større byer og turistdestinasjoner.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål