Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Medellin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Medellin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Medellin miniguide

Leiebil Medellin
Bilutleie Medellin

Medellín er en by som ligger vest i Colombia, og det er omtrent 250 km til hovedstaden Bogotá som ligger øst for byen. Medellín tilhører provinsen Antioquia og ligger i dalen Aburrá som befinner seg i Andesfjellene. Medellín er Colombias nest største by etter Bogotá og innbyggertallet ble i 2008 målt til nesten 2 000 000. Byen ble grunnlagt i 1675 og er kjent for å utvinne varer som stål og kaffe.

Bortsett fra produksjon er Medellín også kjent som vårens by, eller La Ciudad de la Eterna Primavera som den kalles på spansk, på grunn av den jevne temperaturen på rundt 25 grader celsius hele året. El Poblado er et kjent og attraktivt distrikt i Medellín med restauranter, utesteder og severdigheter. Medellín byr på mange forskjellige museer, blant annet Castillo Museum og Museum of Antioquia. For utendørsaktiviteter anbefales dyrehagen Parque Zoológico Santa Fe og den botaniske hagen.

Det tar ca. 30 minutter å kjøre til José María Córdova Internatinal Airport.