Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alajuela

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alajuela inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alajuela miniguide

Leiebil Alajuela
Bilutleie Alajuela

Alajuela er en by med en sentral beliggenhet i Costa Rica i Sentral-Amerika. Byen tilhører provinsen med samme navn, hvor den også er hovedstad. Provinsen befinner seg i Valle Central, nesten 1000 meter over havet. Det er bare 20 km til landets hovedstad San José som ligger litt lenger sør, og Alajuela er landets nest største by i areal. I 2007 lå innbyggertallet på litt under 50 000 innenfor bygrensene.

I det frodige området er det mange parker og den mest populære her er Parque Central som ligger midt i byen. I omegnen ligger dyrehagen Ave og en sommerfuglfarm. En av hovedattraksjonene er den aktive vulkanen Poás som sist hadde et utbrudd i 2009 og som er omringet av en storslått natur. I april er det karneval og parader i gatene når det feires Juan Santamaria Day, og i juli avholdes Mango Festival med forskjellige boder og opptog.

Juan Santamaría Internasjonale Flyplass er hovedflyplassen i landet og ligger 3 km utenfor bykjernen.