Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Alajuela

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alajuela inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alajuela miniguide

Leiebil Alajuela

Bilutleie Alajuela

Alajuela er en by med en sentral beliggenhet i Costa Rica i Sentral-Amerika. Byen tilhører provinsen med samme navn, hvor den også er hovedstad. Provinsen befinner seg i Valle Central, nesten 1000 meter over havet. Det er bare 20 km til landets hovedstad San José som ligger litt lenger sør, og Alajuela er landets nest største by i areal. I 2007 lå innbyggertallet på litt under 50 000 innenfor bygrensene.

I det frodige området er det mange parker og den mest populære her er Parque Central som ligger midt i byen. I omegnen ligger dyrehagen Ave og en sommerfuglfarm. En av hovedattraksjonene er den aktive vulkanen Poás som sist hadde et utbrudd i 2009 og som er omringet av en storslått natur. I april er det karneval og parader i gatene når det feires Juan Santamaria Day, og i juli avholdes Mango Festival med forskjellige boder og opptog.

Juan Santamaría Internasjonale Flyplass er hovedflyplassen i landet og ligger 3 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål