Leiebil Costa Rica

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Costa Rica

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Costa Rica inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Costa Rica miniguide

Leiebil Costa Rica
Bilutleie Costa Rica

Costa Rica ligger i Mellom-Amerika, og har 4,2 millioner innbyggere. Landet grenser til Nicaragua i nord og Panama i sør, og har kystlinje mot Det karibiske hav i øst samt Stillehavet i vest og sør.

Costa Rica er kjent for sin varierte og frodige natur med eksotisk dyre- og fugleliv. Landskapet  består av fjell og vulkaner, gressletter, innsjøer, sandstrender, laguner og tropisk regnskog. Høyeste fjell er Cerro Chirripó, og ligger 3820 m.o.h. Landets høyeste vulkan heter Irazú, og måler 3432 m.o.h.

Landet har et tørt, tropisk klima ved Stillehavskysten, og et subtropisk klima i høylandet. Regntiden   foregår i perioden mai til oktober.

Costa Ricas hovedspråk er spansk, og turisme er landets viktigste næringsvei.

Midt i landet ligger hovedstaden San José, som har omlag 350.000 innbyggere. San José er en moderne by med mange flotte park- og hageanlegg, interessante museer, teatre og utelivssteder.

Andre kjente byer i Costa Rica er Cartago, Alajuela, Liberia, Caldera, Gofito, Puerto Limón, San Isidro og Puentarenas. Sistnevnte er en havneby med stor cruise-trafikk. Badebyen Tamarindo er dessuten et kjent turiststed på Costa Ricas nordvestkyst.

Landets hovedflyplass heter Juan Santamaria International Airport, og ligger ved Alajuela – 19 km nordvest for hovedstaden San José.

Gjennom oss kan du bestille leiebil på de fleste destinasjoner i Costa Rica inkludert hovedstaden San José og ved alle større feriedestinasjoner.