Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Puntarenas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Puntarenas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Puntarenas miniguide

Leiebil Puntarenas
Bilutleie Puntarenas

Puntarenas befinner seg på Costa Ricas vestkyst og har en havn som fører ut i Golfo de Nicoya ved Stillehavet. Byen tilhører provinsen Puntarenas og navnet betyr ”sandy point” på engelsk. Puntarenas er den største byen i provinsen og antall innbyggere lå i 2008 på litt over 35 000. Byen hadde lenge landets viktigste Stillehavshavn, men de senere årene har Caldera overtatt posisjonen.

Puntarenas er en attraktiv kystby med et tropisk klima og en frodig natur. Mange reiser til dette området for å oppleve strendene og bli kjent med naturen gjennom aktiviteter som fisking og terrengsykling. Carara National Park ligger utenfor byen og det arrangeres turer for å se på dyrelivet i regnskogen eller dra på krokodillesafari. For den som ønsker å lære mer om områdets historie bør Marine Historical Museum of Puntarenas besøkes.

Juan Santamaría Internasjonale Flyplass og Tobías Bolaños Internasjonale Flyplass er to store internasjonale flyplasser som tilhører hovedstaden San José som ligger over 100 km øst for Puntarenas.