Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie San Jose Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i San Jose Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

San Jose Lufthavn miniguide

Leiebil San Jose Lufthavn
Bilutleie San Jose Lufthavn – Foto: © Ack Ook

Juan Santamaría International Airport (SJA) ligger i Alajuela rundt 20 km fra San Jose og er oppkalt etter Costa Ricas nasjonalhelt Juan Santamaria. Det går buss hvert 5. minutt mellom flyplassen og San Jose. De bilutleieselskapene som tilbyr sin servise er Alama, Avis, Avanti, Budget, Europcar, Mapache, Payless, Thrifty, Toyota og Tricolor.

3,2 millioner passasjerer besøkte San Jose Lufthavn i 2008 som er den største på Costa Rica. Når en skal reise ut fra flyplassen må en betale et gebyr på 26 amerikanske dollar. Gebyret kan betales på flyplassen eller på forhånd med kredittkort fra de fleste hoteller. Fra San Jose kan en reise direkte til internasjonale destinasjoner i Europa, Nord- og Sør-Amerika.

San Jose Lufthavn kan tilby enkel matservering og kafé samt taxfree og noen suvenirbutikker. Den har også minibank. Det fins ingen hotell på flyplassen.