Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Aalborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aalborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aalborg miniguide

Leiebil Aalborg
Bilutleie Aalborg

Ålborg (Aalborg), som har 123.432 innbyggere (2010), ligger ved Limfjorden – og er administrativt sentrum i Region Nordjylland i Danmark.. I hele storkommunen Ålborg, som oppsto etter en kommunesammenslåing i 2007, bor det nesten 200.000 mennesker. Ålborg sentrum ligger ved sørbredden av Limfjorden, mens den mindre byen Nørresundby (som i dag er en del av Ålborg) ligger ved nordbredden.

Ålborg fikk kjøpstadsrettigheter i 1342, men hadde da i realiteten eksistert siden 1000-tallet.

Et minne fra byens tidligste historie finnes fremdeles på Lindholm Høje (nord for Limfjorden), der man finner gravhauger både fra jernalderen og vikingtiden. Ellers er det en rekke historiske severdigheter i Ålborg sentrum. De mest kjente er Aalborghus Slot (oppført på 1500-tallet), Aalborg Kloster/Helligaandsklosteret (fra 1400-tallet) og Budolfi kirke/Aalborg Domkirke (vesentlig oppført på 1400-tallet, men der de eldste delene er fra 1100-tallet). Nevnes må også det praktfulle Jens Bangs Stenhus (oppført i 1624), bindingsverkshuset Jens Olufsens Gaard (også fra 1600-tallet) og det bevarte 1700-tallsmiljøet i den lille gaten Hjelmerstald.

Turistattraksjoner av nyere dato er det 55 meter høye Aalborgtårnet (der man fra toppen har en fantastisk utsikt over byen) og Utzon Center (et moderne kultur- og vitensenter med vekt på sammenhengen mellom arkitektur, kunst og design). Kunstopplevelser kan man dessuten få i Nordjyllands kunstmuseum. For barnefamilier kan en tur innom Karolinelund Tivoliland eller Aalborg Zoo anbefales.

Ellers er Ålborg en by med et aktivt utelivstilbud, der Jomfru Ane Gade historisk sett inntar en særstilling.

Aalborg Airport ligger på nordsiden av Limfjorden – 6 km nordvest for sentrum.