Leiebil Danmark

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Danmark

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Danmark inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Danmark miniguide

Leiebil Danmark
Bilutleie Danmark

Danmark ligger i Nord-Europa, og hører inn under det geografiske området Skandinavia (som inkluderer landene Danmark, Norge og Sverige). Landet har 5,5 millioner innbyggere (2009), og består av halvøya Jylland samt 443 mindre øyer – hvorav Sjælland og Fyn er de største. Danmark grenser til Tyskland i sør, og har kystlinje til Skagerak i nord, Kattegat og Østersjøen i øst samt Nordsjøen i vest. Landet har fergeforbindelse til Norge, Sverige, England, Polen og Tyskland.

Færøyene (en øygruppe som ligger litt nord for Skottland) og Grønland (verdens største øy, som geografisk ligger i Nord-Amerika) tilhører også Danmark.

Danmarks landskap er preget av lavland med bakker, klinter (kalkklipper) og klitter (sandbanker). Høyeste punkt er Møllehøj – og ligger 170 m.o.h.

Landet har et maritimt klima, med vindfulle vintre og kjølige somre.

Hovedstaden København ligger på øya Sjælland, og har omlag 520.000 innbyggere i bykjernen(2010). Tar man med hele hovedstadsområdet, stiger folketallet til nærmere 1,2 millioner. Fra Sjælland er det broforbindelse til Sverige. København er en moderne by med mange attraksjoner og severdigheter, gode shoppingmuligheter og et variert utelivstilbud.

Andre store byer i Danmark er Århus, Odense, Ålborg, Esbjerg, Randers og Kolding.

Landets mest populære turistattraksjoner er dyre- og fornøyelsesparker, museer, vakre slott, historiske severdigheter fra vikingetiden, lange sandstrender og årlige musikkfestivaler.

Danmarks viktigste internasjonale flyplass er København Lufthavn, Kastrup, som ligger 8 km sør for hovedstaden.

Vi tilbyr et bredt utvalg av leiebil fra budsjettsbiler til luksusbiler, cabriolet og 4-hjulstrekkere på de fleste steder i Danmark. Bilutleie i Danmark har aldri vært billigere. Prøv søkemotoren over og finn billig bilutleie i Danmark.