Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Albertslund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albertslund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albertslund miniguide

Leiebil Albertslund
Bilutleie Albertslund

Albertslund ligger på Sjælland og er en forstadskommune til Danmarks hovedstad København.  Albertslund har om lag 30.000 innbyggere (2009), og ligger 15 km vest for København – i Region Hovedstaden. Forstadsområdet vokste frem på 1960-tallet, og her ligger en av de største skogene i Danmark – Vestskoven. Kommunen har lykkes med å halvere sitt CO2-utslipp, og ble i 2007 tildelt Nordisk Råds natur- og miljøpris.

Albertslund har Nord-Europas største oppvarmede friluftsbasseng, «Badesøen» – et attraktivt badeland med vannsklier og barnebasseng. Området er på hele 5000 kvm, og det er også muligheter for å spille beach-volleyball, basketball, minigolf m.m. Stedet har dessuten lekeplass, café og gressplener. I Albertslund sentrum finnes butikker, caféer og restauranter – samt rådhus, kunstsenteret «Albertslundhuset», bibliotek, kino, teater, konsert- og kongresshall med plass til 1200 besøkende.

Forstaden har gode offentlige transportforbindelser til hovedstaden, og nærmeste flyplass er København Lufthavn, Kastrup –  som ligger ca. 18 km fra Albertslund.