Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Esbjerg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Esbjerg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Esbjerg miniguide

Leiebil Esbjerg
Bilutleie Esbjerg

Esbjerg ligger på vestkysten, nærmere bestemt i Region Syd-Danmark, og er landets 5. største by med ca. 71.000 innbyggere (2009). Esbjerg hadde i tidligere tider Danmarks største fiskerihavn, men i dag er det meste av fiskeriet blitt erstattet av offshore-virksomhet. Esbjerg er videre et handels- og kultursentrum og kan by på flott natur og gode bademuligheter året rundt. Sommerstid lokker de flott sandstrendene turister hit, og vinterstid kan ferierende besøke byens (innendørs) badeland med vannsklie, boblebad, bølgebasseng m.m.

Esbjergs mest populære severdigheter er Vandtårnet fra 1897 – der man fra toppen har flott utsikt, Boktrykmuseet, Esbjerg kunstmuseum (med moderne dansk kunst fra 1920 og frem til i dag), Esbjerg Museum med sin oldtidsutstilling, samt Fiskeri- og Søfartsmuseet. I tillegg er den katolske kirken St. Nikolaj fra 1969 en severdighet – med sin særegne arkitektur.

I sentrum finner man gågater med mange butikker og hyggelige caféer/spisesteder.

Esbjerg Lufthavn ligger 10 km øst for sentrum, og har både rute- og chartertrafikk.