Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Karup Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Karup Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Karup Lufthavn miniguide

Leiebil Karup Lufthavn
Bilutleie Karup Lufthavn

Karup Lufthavn (KRP), ligger midt imellom byene Herning og Viborg. Det er 24, 5 km til Herning og 31,5 til Viborg. Det går jevnlig flybusser til begge byene. Tre leiebilfrimaer på flyplassen tilbyr bilutleie. Karup Lufthavn er den femte største i Danmark.

Karup Lufthavn ble åpnet i 1965. I 2008 besøkte 197.258 passasjerer lufthavnen. Flyplassen har i dag 14 avganger daglig og betjenes av Cimber Sterling. Den populæreste ruten går til og fra København med flere avganger daglig.

Blant fasilitetene på Karup Lufthavn er en tax free, en bistro, samt fire møtelokaler som kan leies gjennom bistroen. Lufthavnen er kjent for å ha et godt utvalg av moderne kunst. De nærmeste hotellene ligger rundt 20 km fra flyplassen i Herning.