Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Randers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Randers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Randers miniguide

Leiebil Randers
Bilutleie Randers

Randers er en by i Øst-Jylland som hører inn under Region Midtjylland, og har ca. 60.000 innbyggere (2009). Randers ligger 35 km nord for Århus, og er et viktig trafikk-knutepunkt for både nord- og sydgående veier.

En stor turistattraksjon i denne byen er Randers Regnskov – Nord-Europas største kunstige regnskog, med 350 ulike plantearter og 175 forskjellige dyrearter. Her finnes også et slangeterrarium og et flott akvarium. Andre severdigheter er bl.a. Kulturhistorisk Museum – som dokumenterer Randers’ historie fra oldtiden og fram til i dag, samt Randers Kunstmuseum –  som har landets bredeste samling av dansk billedkunst.
I tillegg kan et besøk på Clausholm Slot fra 1690-tallet anbefales. Slottet ligger 12 km sørøst for Randers og er åpent for publikum i sommerhalvåret. Den vakre Slotsparken i barokkstil med fontener og alléer er også en attraksjon i seg selv.

Nærmeste flyplass er Aarhus Lufthavn, som er den 4. største i Danmark. Det er gode bussforbindelser fra Randers til flyplassen, og reisetiden er ca. 1 time.