Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Randers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Randers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Randers miniguide

Leiebil Randers

Bilutleie Randers

Randers er en by i Øst-Jylland som hører inn under Region Midtjylland, og har ca. 60.000 innbyggere (2009). Randers ligger 35 km nord for Århus, og er et viktig trafikk-knutepunkt for både nord- og sydgående veier.

En stor turistattraksjon i denne byen er Randers Regnskov – Nord-Europas største kunstige regnskog, med 350 ulike plantearter og 175 forskjellige dyrearter. Her finnes også et slangeterrarium og et flott akvarium. Andre severdigheter er bl.a. Kulturhistorisk Museum – som dokumenterer Randers’ historie fra oldtiden og fram til i dag, samt Randers Kunstmuseum –  som har landets bredeste samling av dansk billedkunst.
I tillegg kan et besøk på Clausholm Slot fra 1690-tallet anbefales. Slottet ligger 12 km sørøst for Randers og er åpent for publikum i sommerhalvåret. Den vakre Slotsparken i barokkstil med fontener og alléer er også en attraksjon i seg selv.

Nærmeste flyplass er Aarhus Lufthavn, som er den 4. største i Danmark. Det er gode bussforbindelser fra Randers til flyplassen, og reisetiden er ca. 1 time.

Norsk bokmål