Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Roskilde Lufthavn Tune

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Roskilde Lufthavn Tune inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Roskilde Lufthavn Tune miniguide

Leiebil Roskilde Lufthavn Tune

Bilutleie Roskilde Lufthavn Tune

Roskilde Lufthavn (RKE), også kalt Tune lufthavn, ligger i Roskilde kommune seks km fra Roskilde mellom Tune og Gadstrup. Til København er det 40 km. Det finnes ingen bilutleiefirmaer på lufthavnen, men det går an å forhåndsbestille fra firmaet Avis som leverer bil til flyplassen og nøkkel kan hentes  hos havnekontoret på terminalen. Det går heller ingen tog eller busser helt til flyplassen, det enkleste er å benytte seg av taxi til og fra Roskilde togstasjon.

Lufthavnen ble ferdigstilt i 1973. I de seneste fem årene har flyplassen hatt mellom 30 000 og 50 000 passasjerer årlig. Den benyttes lite til vanlig passasjertrafikk, men først og fremst til General aviation (kommersielle og private flyvninger med mindre fly) samt skole-, taxi-, og treningsflyvning. Det største flyselskapet er Copenhagen Airtaxi. Lufthavnen har to start og landingsbaner.

Flyplassen har få fasiliteter. Det finnes en cafè på Roskilde Lufthavn.

Norsk bokmål