Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Fujairah

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fujairah inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fujairah miniguide

Leiebil Fujairah

Bilutleie Fujairah

Fujairah er en by i emiratet med samme navn og er en av syv emirater i De Forente Arabiske Emirater.. Fujairah er det eneste av emiratene som vender ut mot Omargulfen i stedet for Persiagulfen. Det er denne delen av Forente arabiske emirater som deler landet Omar, som ligger i øst, i to. Antall innbyggere i byen ble i 2007 anslått til ca. 50 000, mens tallet i hele emiratet lå på rundt 130 000.

Fujairah kan by på både gammelt og nytt. For de som er interessert i historie, kan man se gamle byggverk som blant annet Bithna Fort som ble bygd i 1735. Fujairah Fort ble reist i 1670 og regnes som det eldste fortet i Forente arabiske emirater. Også slottet Al Hayl er en kjent severdighet og ble bygd omkring 1750. Ellers kan Fujairah tilby flere museer, monumenter, handleområder og utstillinger.

Fujairah Internasjonale Flyplass befinner seg 10 km utenfor bykjernen. I 2007 ble det registrert over 37 000 passasjerer.

Norsk bokmål