Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sharjah

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sharjah inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sharjah miniguide

Sharjah

Bilutleie Sharjah

Sharjah er en by og hovedstad i emiratet med samme navn i De Forente Arabiske Emirater. Dette er landets tredje største by og regnes også som Forente arabiske emiraters kulturelle sentrum. Byen befinner seg like nord for Dubai på den arabiske halvøya, og vender ut mot Persiabukta. Sharjah er sammenvokst med Dubai og fungerer som dens pendlerforstad. Innbyggertallet i byen ligger på omtrent 600 000 (2008).

I Sharjah kan man nyte både strandliv og storbyliv. Ved den vakre, hvite stranden er det muligheter for å slappe av eller drive med aktiviteter som snorkling og dykking. For å få en god oversikt over byen anbefales det å ta en tur i det store pariserhjulet Eye of the Emirates. De handleglade kan oppleve den arabiske verdenens berømte markeder som kalles souq. Den største i Sharjah kalles Blue Souq og selger alt fra smykker til tepper.

For å reise til Sharjah kan man ta fly til Sharjah Internasjonale Flyplass som befinner seg 10 km utenfor byen.

Norsk bokmål