Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ambato

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ambato inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ambato miniguide

Leiebil Ambato
Bilutleie Ambato

Ambato tilhører provinsen Tungurahua, hvor den er provinshovedstad. Byen har en sentral beliggenhet midt i Ecuador, omtrent 110 km fra hovedstaden Quito. Ambato ligger ved bredden av elven Ambato og ved foten av den utdødde vulkanen Chimborazo. Byen er kjent for produksjon av varer som tekstiler, og kalles ”Ecuadors hage” på grunn av de rike frukthagene i ytterkanten av byen. Ambato ble grunnlagt i 1698, og folketallet ligger i dag på litt over 350 000 (2007).

Dersom man er i Ambato på mandager, bør man avlegge et besøk på markedet som er det største salgsmarkedet i landet. I februar avholdes karnevalet og festivalen som på engelsk heter Festival of Fruits and Flowers. La Catedral er en av de mest kjente severdighetene i byen og ble bygd på 1950-tallet. På samme sted har det stått flere katedraler siden 1600-tallet, men disse har blitt ødelagt i jordskjelv.

Chachoán Airport er en flyplass som tilbyr flyvninger innenlands og befinner seg ca. 20 km utenfor Ambato.