Leiebil Ecuador

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ecuador

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ecuador inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ecuador miniguide

Leiebil Ecuador
Bilutleie Ecuador

Ecuador ligger nordvest i Sør-Amerika – rett ved Ekvator, og har 14,6 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje til Stillehavet i vest, og grenser til Colombia i nord samt til Peru i øst og sør. Landet omfatter også Galápagosøyene i Stillehavet, som befinner seg 1000 km vest for fastlandet.

Landskapet består grovt sett av høyland i nord, kystområder i vest, samt tropiske regnskoger i øst. Høyeste punkt er Chimborazo, som ligger 6267 m.o.h. Ecuador har tropisk klima i lavlandet ved Stillehavskysten, og et temperert klima i høylandet.

Hovedstaden Quito ligger nord i høylandet – 2800 m.o.h. – og har omlag 1,4 millioner innbyggere. Quito er Ecuadors nest største by etter Guayaquil.

Byen ligger ved foten av den aktive vulkanen Pichincha, og fra sentrum kan man ta kabelbanen «TelefériQo» opp til en utsiktsplass på vulkanens østside. Gamlebyen i Quito står oppført på UNESCOs verdensarvliste, med flere godt bevarte historiske kirker og bygninger.

Landets største by er Guayaquil, som ligger 250 km sørvest for hovedstaden. Byen har 2,6 millioner innbyggere (2009), og ligger nær Stillehavskysten. Guayaquil har landets viktigste havn, og er dessuten et viktig handelssentrum.

Andre større byer i Ecuador: Cuenca, Ambato, Portoviejo, Machala og Loja.

Ecuador har flere internasjonale flyplasser. De mest travle er Mariscal Sucre Internasjonale Flyplass (ved hovedstaden Quito), samt José Joaquín Olmedo Internasjonale Flyplass (ved Guayaquil).

Søk og finn en leieil i Ecudador i dag ved å bruke søkemotoren over. Bestillingen foregår i 3 enkle steg og tar ikke mer enn 5 minutter.

Leiebil destinasjoner