Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Machala

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Machala inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Machala miniguide

Leiebil Machala
Bilutleie Machala

Machala er en by som tilhører provinsen El Oro, vest i Ecuador. Machala ligger nesten helt i sør på vestkysten hvor landet grenser mot Stillehavet, og stedets uthavn befinner seg i Puerto Bolívar som ligger ca. 7 km sør for Machala. Disse byene fører ut i Golfo de Guayaquil, og det er omtrent 140 km til landets største by Guayaquil som ligger helt innerst i bukten. Machala kalles ”verdens bananhovedstad” på grunn av dens viktige rolle som bananeksportør. I 2007 lå innbyggertallet på nesten 200 000.

Kallenavnet ”verdens bananhovedstad” underbygges av en statue av en mann med en bananklase som står på hovedveien like utenfor bykjernen. Isla del Amor, som betyr kjærlighetsøya, er en kjent attraksjon i området med et imponerende fugleliv. Interesserte kan leie en kano og besøke øya for turens skyld eller for å studere fuglene. I september går den verdenskjente skjønnhetskonkurransen og festivalen Reina Mundial del Banano av stabelen.

Det ligger en liten flyplass i Machala med navnet Machala/gen Serr Airport.